Produktionsdetaljer

Producerad av:
Westman & Gertten AB & Auto Images AB

Genre:
Svensk dokumentär
Längd: 78 min.
Produktionsår: 2002
Inspelningsformat: Video
Visningsformat: 35 mm
Regi: Fredrik Gertten, Magnus Gertten, Stefan Berg
Manus: Patrik Forsberg
Producenter: Fredrik Gertten & Magnus Gertten
Foto: Stefan Berg, Magnus Gertten
Klipp: Jesper Osmund
Ljud: Olle Tannergård, Martin Hennel
Musik: Conny Malmqvist och flera artister.
Övrigt: Producerad av Westman & Gertten AB i samarbete med Auto Images AB, Sveriges Television och Film i Skåne. Med stöd från Svenska Filminstitutet. Film Konsult: Göran Olsson - Lena Hansson Varhegyi.


Filmtrion

 Magnus Gertten

Regissör och producent

Tidigare bl a radio och tv-journalist på Sveriges Radio och Sveriges Television. Startade Auto Images AB tillsammans med Stefan Berg 1998.
Inspireras just nu av barerna på Möllevången, filmen Babel, sitt hopplösa favoritlag Malmö FF, gamla dammiga filmrullar, sidenvägen till Kina och skramliga elgitarrer. Inser att det är ett privilegium att få ta del av människors livsberättelser.

Fredrik Gertten
 
Producent och skribent

Malmöjournalisten Fredrik Gertten har i snabbt takt utvecklats till en etablerad dokumentärfilmare. Det är nyfikenheten som är subjektet i min film”, säger Fredrik Gertten. Det är den journalistiska nyfikenheten som driver honom och får honom att envist gå vidare och ta sig allt längre in i de slutna rummen där de viktiga besluten fattas.

Stefan Berg
 
Filmare och fotograf

Malmö baserad filmare , han har producerat och jobbat med stillbilder , musikvideo och relamfilm. Föddes 1957 i Stockholm,producent till
Sjung ingen lovsån -Solisten,Svenstorp Blues, Pojka, Rolling Like a Stone.